Bij de vijver

Het Nederlandse klimaat is op zijn zachts gezegd nogal wisselvallig. Om dit het hoofd te bieden is er zowel binnen als buiten de gelegenheid om fijn te genieten.

Rond de vijver zit u heerlijk uit de wind met het zicht op de vissen (Koi), de reuring is voldoende om lekker te ontspannen, alleen of met een gezelschap.

Op dit terras kunnen ongeveer 50 mensen ruim zitten, bij grotere groepen is dit gedeelte apart van de rest te reserveren indien u dit wenst.

Deze zijde van de tuin heeft sinds dit jaar een af te schermen binnenruimte met uitzicht op de vijver, hier kunt u bij slecht weer gebruik van maken. Hier is ook een bar gemaakt waaruit geserveerd kan worden, voor grote groepen kan hier bijvoorbeeld de lunch worden genuttigd of het buffet worden geplaatst. U merkt het al, wij zijn flexibel genoeg, laat u eens verrassen.


Meer ruimte nodig?

De grote binnenruimte is ook naar buiten uit te breiden, in deze ruimte worden ook wel onze workshops gegeven. Ook is deze ruimte te huur voor uw activiteiten zoals vergadering of meeting dit kan met of zonder catering. Alles is mogelijk.

Ook voor een verjaardag of jubilea natuurlijk.

Kortom, wilt u eens iets anders in een mooie rustige omgeving? Kom gerust langs om de sfeer te proeven.